Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.reed1331.com implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C.ZIPCRON S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C.ZIPCRON S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit  S.C.ZIPCRON S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga S.C.ZIPCRON S.R.L. la nicio actiune. S.C.ZIPCRON S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul clientului la serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientul ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel S.C.ZIPCRON S.R.L. Detalii clare despre trăsăturile caracteristice ale produselor sunt furnizate în pagina de prezentare a acestora. Clientul are obligatia de a verifica conformitatea produsului la livrare. Reclamatii ulterioare nu se accepta. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre  S.C.ZIPCRON S.R.L. pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.reed1331.com este proprietatea S.C.ZIPCRON S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C.ZIPCRON S.R.L., includerea oricarui continut in afara site-ului www.reed1331.com, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.reed1331.com asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres si scris al S.C.ZIPCRON S.R.L. Folosirea fara acordul scris al S.C.ZIPCRON S.R.L.a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@reed1331.com


Confidentialitate

S.C.ZIPCRON S.R.L.respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.reed1331.com si S.C.ZIPCRON S.R.L.se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.reed1331.com si S.C.ZIPCRON S.R.L.nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.reed1331.com adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.reed1331.com. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.
.

S.C.ZIPCRON S.R.L.nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Protectia consumatorilor